Green Park Aalsmeer weer landskampioen

Op zondag 2 juni in een sfeervolle maar broeierige Volendamse sporthal Opperdam heeft Green Park Aalsmeer voor de tweede achtereenvolgende en de elfde keer in totaal de landstitel binnen gehaald. Na een ruststand van 10-12, liepen de tijgers uit naar een voorsprong van 6 goals.

Volendam herpakte zich echter en kwam weer terug tot 3 punten verschil. Twee tijdstaffen voor Aalsmeerse spelers maakte het nog even spannend, maar gedisciplineerd en geconcentreerd liepen de Aalsmeerders weer uit. Uiteindelijk werd het 23-26 in het voordeel van de Aalsmeerders en pakten zij net als vorig seizoen al na de tweede wedstrijd de landstitel!

 

Gepubliceerd: 2 juni 2019 om 17:51 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×