Roy en Justin Huiskens Nederlands Kampioen

Op zaterdag 1 juni 2019 vonden in Ede de Nederlandse kampioenschappen goochelen plaats. De jonge illusionistenbroers Roy (19) en Justin (18) uit Aalsmeer, die gezien worden als de nieuwe generatie, behaalden hier de 1e prijs in de categorie illusionisme.

Hun spectaculaire illusie act met nieuwe, zelfbedachte illusies, eigen stijl en enthousiasme zorgden ervoor dat het publiek helemaal uit hun dak ging. De prijs ontvingen ze uit handen van niet de minste jury. Deze bestond onder andere uit Victor Mids van Mindf*ck, Ferri Somogyi van GTST en illusioniste Sittah. Ook Hans Klok deed een duit in het zakje door de kersverse kampioenen vanuit Las Vegas persoonlijk te feliciteren.

Kortom we zullen nog veel van de twee broers gaan horen en ze gaan volgend jaar Nederland vertegenwoordigen op de Europese Kampioenschappen in Barcelona.

Foto: Roy en Justin Huiskens (eigen foto)

Gepubliceerd: 2 juni 2019 om 20:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×