Muzikant Tom Beek in 'Echt Esther'

Tom maakte rond zijn 17e de keuze om helemaal voor de muziek te gaan. Hij studeerde af aan het  conservatorium. Tom speelt tenorsax, volgens hem het mooiste wat er is. Zijn instrument komt uit 1937 en er zit een hele bijzondere klank in. Zijn leven draait om muziek. Van optredens tot lesgeven, schrijven en studiowerk.

Hij wordt sterk gedreven door het artistieke. Zelf bedenken, zelf maken, zelf ontwikkelen en zelf controle houden over de uitkomst. Hij voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn werk. “Om goed te spelen wil ik niet alleen in topconditie blijven, maar ook verder ontwikkelen. Artistiek en professioneel.”

Maar Tom is nog meer dan een kundig saxofonist, hij zette zijn eigen platenmaatschappij op. Begon een tweede beroep als tekstschrijver en heeft veel interesse voor fotografie.

Het belooft een interessant uur te worden met mooie muziek. Heb jij een persoonlijke vraag voor Tom? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Foto: Tom Beek (Maurice Haak en Jenny Audring)

Gepubliceerd: 17 juni 2019 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×