RKDES grijpt ook naast derde promotie kans

Het spreekwoord ‘drie keer is scheepsrecht’  gaat niet op voor de Kudelstaartse voetbalvereniging RKDES. Na in de competitie net naast promotie gegrepen te hebben, verloren de rood-zwarten de promotie wedstrijd tegen ESTO op maandag 10 juni met 4-3. Maar er kwam nog een kans om te promoveren naar de 2e klasse. Op zondag 16 juni was Concordia uit Delft de tegenstander. Bij winst zouden de Kudelstaarters alsnog promoveren.

De alles of niets wedstrijd werd gespeeld op het terrein van Voorschoten’97 en eindigde in mineur voor de Kudelstaarters. Met een 3-5 nederlaag keerde de brigade van trainer Kiriakos Kalaitzis huiswaarts. Dat betekent dat RKDES volgend seizoen weer in de derde klasse uitkomt.

Gepubliceerd: 16 juni 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×