Windsurfen, waterskiën en meer op het water van Aalsmeer

Tijdens de Westeinder Waterweek is er van alles te doen op het surfeiland bij de watertoren van Aalsmeer. Zo organiseert de Windsurf Club Aalsmeer op zondag 30 juni de 11e Oude Deuren Suf Cup. De wedstrijd begint om 11 uur en er wordt gevaren in een driehoeksbaan.

Vorig jaar waren er 60 deelnemers met heel veel planken uit de jaren 80. Ook zijn er gratis windsurf- en SUP-lessen.  Er is ook een simulator op het strand om de beginselen van het windsurfen droog te oefenen.

Op het surfeiland geeft Zeilschool Aalsmeer gratis zeillessen aan de kinderen in kleine zeilbootjes (optimisten) en heeft de waterskivereniging op het surfeiland open dag en kun je gratis waterskiën en wakeboarden achter een snelle speedboot.

Vanaf 17.30 uur treden Johnny en de Surfers op tijdens de barbecue en spelen een mix van jazz, Nederlandstalig en Rock ’n Roll. Het volledige programma kun je vinden op: www.oudedeurensurfcup.nl/programma.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 16 juni 2019 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×