Tropische editie Plaspop

Het was voor velen de perfecte afsluiter van een tropisch warm dagje op de poel. Het thema ‘De Dippers gaan helemaal Tropikaal’ kon niet beter zijn gekozen; zelfs toen de slotact rond 23.15 uur de eerste caraïbische klanken inzette wees het kwik nog ruim 24 graden aan.

Op vijf verschillende locaties op de poel kon worden genoten van optredens van Cool Blenz, Love Handles, Denise Kroes & Melany Sharon, Ten Beers After en de ‘Tropikaalsmeerse Verrazzing’ van Katelijne van Otterloo. Met steeds drie optredens per locatie was het vaak file-varen op de smalle slootjes om van het ene naar het volgende optreden te varen; het was een gezellige drukte.

De slotact Caribueno bracht ruim een uur lang tropische muziek naar een bomvolle Koddespoel, waarna het publiek werd verrast met een daverend vuurwerk dat (spontaan?) vanaf een nabijgelegen eiland werd afstoken. Met zelfs op de grote poel nog een warme bries keerden de vele bezoekers tevreden huiswaarts.

Foto: Esther Gons

Gepubliceerd: 30 juni 2019 om 13:09 uur, geschreven door Lennart Bader

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×