Zonovergoten 15e Junior Pramenrace

Het was een zonovergoten dag tijdens de 15e editie van de Junior Pramenrace. De speciale kinder-editie van de Pramenrace werd alweer voor de 15e keer georganiseerd. Radio Aalsmeer was erbij en deed verslag van de vervroegde start (vanwege de voorspelde hitte) om 10.00 uur tot de prijsuitreiking iets na 13.00 uur. Zeventien teams deden mee om de prijzen en moesten onderweg o.a. een carnavalsnaam voor Aalsmeer bedenken, met marshmellows en sateprikkers een nieuw model voor de Aardbeienbrug knutselen. De opdracht waarbij punten gescoord konden worden door eieren te gooien viel goed in de smaak bij de jonge deelnemers.

Natuurlijk was het plezier van het meedoen belangrijker dan winnen, maar net als bij de ‘grote’ Pramenrace waren er ook hier een aantal prijzen te winnen, onder andere voor de teams die onderweg de meeste punten behaalden met het uitvoeren van de diverse opdrachten. Uiteindelijk ging team De Pennetjes (startnummer 11) er met de winst vandoor. OK-Team 1 (startnummer 13) werd tweede en de derde plaats was voor startnummer 2: de Poelgilder Praam.

Beluister hier het uitgebreide verslag dat Radio Aalsmeer deed van het evenement.

Gepubliceerd: 30 juni 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×