Belinda Buskermolen in ‘Blikopener Radio’

Afgelopen maandag werd het door omstandigheden toch een herhaling. Maar wat voor een! De uitzending met Christian Batist, die leerzame spellen maakt. Hij heeft bijvoorbeeld Perfect Earth Animals ontwikkeld, een app waarbij kinderen dierenkaarten verzamelen in de natuur.

Volgende week komt Belinda Buskermolen, die mensen aanspoort hun talenten te ontdekken en te gebruiken. Ook helpt ze mensen hun management skills te verbeteren. Stem dus op maandag de 29e van 18.00 tot 19.00 uur af op ‘Blikopener Radio’.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Twitter.com/bbuskermolen

Gepubliceerd: 25 juli 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×