‘Zimmer Frei’ ontvangt Techno DJ Gerard Heijne

Gerard Heijne (33) werkt al 15 jaar aan zijn muzikale carrière. Onder verschillende aliassen draaide hij al op een aantal mooie feesten en locaties. Van underground illegale feestjes tot de grotere festivals en de fijnste clubs uit de Nederlandse en Belgische club scene. De afgelopen 10 jaar is Gerard ook druk bezig geweest met het produceren van zijn eigen muziek. Met releases op labels als Mike Drama’s Mental Torments Records, DJ OGI’s Techno Factory of A.Paul’s Naked Lunch breidt het lijstje zich netjes uit. Dit jaar komt een nieuwe release uit op het acid label Techno Noir genaamd “Outer Darkness EP”. Na een korte periode van afwezigheid, waarin achter de schermen het werk gewoon door ging en een nieuwe thuisstudio werd ingericht, is Gerard Heijne nu weer helemaal terug onder zijn eigen naam.

Zimmer Frei‘ wordt om de twee weken op zaterdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: DJ Gerard Heijne

Gepubliceerd: 6 augustus 2019 om 21:30 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×