Alex Prooper in 'That's Life'

Jenny Piet en Wilbert Streng spreken donderdagavond Pieter Groenveld, een markante man met veel muzikale ervaring en een boegbeeld voor de muziek in Aalsmeer over zijn plannen voor het komende seizoen.

Aansluitend Heleen van Haaften en Ans De Kruijf van Stiching Kunst en Cultuur Aalsmeer vanwege het project Amazing Amateurs 2020, dit jaar iets anders: thema is ‘Vrijheid 75 jaar na de bevrijding van ons land’ en vandaar de vroege oproep voor dit project. Ans over de Gedichtentuin op het Boomkwekers kerkhof in september maar ook over het nieuwe cabaret seizoen van het KCA in Bacchus.

Verder Karin Borgman van de Kunstploeg die dit jaar met de kunstroute als thema ‘Panorama Aalsmeer’ hebben. Een kunstwerk in een lijstje die je mag schrijven, tekenen, collage van maken, borduren of schilderen noem maar op. Dit project is te zien in een Panorama tijdens de kunstroute in september.

Tenslotte komt kunstenaar Alex Prooper bij ons langs, hij legt digitaal beelden vast  die hij bedenkt en waar je als persoon op dat moment deel van kan uitmaken. Ook maakte hij de 45 meter lange fotowand in Uithoorn waar met kleine foto’s van mensen uit Uithoorn markante plekken uit Uithoorn zijn uitgebeeld. Kunst met een verhaal waar we alles van willen weten.

Presentatie Jenny Piet en sidekick Wilbert Streng en techniek van Dennis Wijnhout.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Presentatoren Jenny Piet en Wilbert Streng, met in het midden technicus Dennis Wijnhout.

Gepubliceerd: 6 augustus 2019 om 21:36 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×