‘Door de Mangel’ op herhaling met Stefanie Schuerman

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zeven herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 12 augustus zal de uitzending van 11 februari jl. met Stefanie Schuerman te beluisteren zijn. Zij is de nieuwe dierenarts in Kudelstaart en heeft haar praktijk direct naast de kerk. “Ik wil graag weten wat zij hetzelfde of anders doet dan haar collega’s”, aldus Esther Karssing, haar voorganger.

‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Foto: Stefanie Schuerman

Gepubliceerd: 6 augustus 2019 om 21:38 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×