‘Door de Mangel’ op herhaling met Linda van Veen

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zeven herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 19 augustus zal de uitzending van 4 maart jl. met Linda van Veen te beluisteren zijn. Als 245e nieuwe schakel werd zij aan de ketting toegevoegd. Zij geeft EHBO-lessen aan kinderen en volwassenen. Haar voorgangster Elly Groenveld wilde graag weten hoe zij dat doet.

Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 augustus 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×