Burgemeester terug van vakantie en te gast in 'RAP'

Het reces voor de politici zit er bijna op. Voor de aftrap van het nieuwe politieke seizoen ontvangen Erik Kreike en Sem van Hest burgemeester Gido Oude Kotte. Hoe zijn de eerste maanden in Aalsmeer de burgervader bevallen? Welke doelen heeft hij zich inmiddels gesteld? Dat zijn zo maar enkele vragen zijn die voorbij kunnen komen.
Mocht u als luisteraar vragen hebben voor de burgemeester dan kan dat vooraf per mail aan sem@radioaalsmeer.nl of  gedurende de uitzending telefonisch 0297-328585. De eerste uitzending van RAP van dit seizoen is op woensdag 21 augustus.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Gido Oude Kotte (foto: gemeente Aalsmeer)

Gepubliceerd: 12 augustus 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×