Bestelbus met aanhanger in sloot langs N201, bestuurder (54) overleden

Langs de N201, op de grens tussen Amstelveen en Uithoorn, is maandagmorgen rond 6.45 uur een bestelbus met aanhanger in de sloot beland.  De bestuurder (54) is door onbekende oorzaak in de bocht rechtdoor gereden.
Hulpdiensten rukten massaal uit naar de plaats van het ongeval. De brandweer moest eraan te pas komen om het slachtoffer te bevrijden en er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en is daar overleden. De politie doet onderzoek naar het verkeersongeval en roept getuigen op zich te melden. Ook mogelijk beeldmateriaal van een dashcam kan helpen in het onderzoek.
De N201 was richting Uithoorn  afgesloten tussen Aalsmeer en Uithoorn voor hulpverlening en het onderzoek van de politie.
Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 8 juli 2019 om 8:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×