‘Blikopener Radio’ over documentaire fotografie

Maandag 15 juli is er weer een verse gast bij Blikopener Radio: Eric-Jan Kemp. Hij is belastingadviseur en adviseert bedrijven op het gebied van ondernemingskeuze, bedrijfsovername en reorganisaties.  Hij gaat onze blik openen over zijn hobby documentaire fotografie. Natuurlijk hebben de vaste columnisten ook weer een inspirerend verhaal. Zeker luisteren dus, 15 juli van 18 tot 19 uur!

Tegenslag geeft kracht. Nieuwsgierig? Luister dan ons gesprek met Niels van Buren (8 juli) terug. Hij heeft als eerste man met MS de Mount Everest beklommen en weet hoe het is om iets negatiefs te gebruiken om je doelen te behalen. Een tijd na zijn diagnose is hij ook van werk veranderd: van bankier naar sociaal ondernemer. Hij is algemeen directeur van Swink, een bureau dat bedrijven helpt hun online prestaties te verbeteren. Swink heeft alleen autisten in dienst, die door hun kwaliteiten zorgen voor prima resultaten. Het terugluisteren zeker waard.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 juli 2019 om 0:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×