‘Door de Mangel’ op herhaling met Eric Spaargaren

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zeven herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 15 juli zal de uitzending van 24 september jl. met radio-collega, korfballer en schooldirecteur Eric Spaargaren opnieuw te horen zijn. “Ik heb enorme bewondering voor de wijze waarop Eric zich inzet. Bij VZOD, Radio Aalsmeer en sinds kort ook als directeur van de Antoniusschool. Ik wil graag weten waar hij de energie en tijd vandaan haalt dit allemaal te doen”, vroeg zijn voorganger Kristian van Heemskerk zich af.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Eric Spaargaren

Gepubliceerd: 9 juli 2019 om 0:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×