‘That’s Life’ met veel kunst en literatuur

Het maandelijkse kunst&cultuurprogramma met Jenny Piet en Wilbert Streng ontvangt donderdag Heleen van Haaften van KCA en neemt kunstenaars Carina van der Zaag en Emily Melgers mee en Ons Tweede Thuis begeleidster Marion van der Vlugt vanwege hun expositie ‘Het Circus’ in het Oude Raadhuis. Verder Constantijn Hoffscholte en kunstenares Heidi Wallheimer over de Flora Botanica in het Flower Art Museum, bespreken Marjon van der Harst, Arianne van de Berg en Karin Borgman hun boek over de vrouwelijke cyclus en is er live muziek van Anita Sanders. Radiotechniek door Dennis Wijnhout.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jenny, Dennis en Wilbert (vlnr)

Gepubliceerd: 9 juli 2019 om 0:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×