Marianne Mosselman laatste gast in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag zou het team van ‘Door de Mangel’ Rolf Maarse ontvangen als 261e gast. Helaas kon dat geen doorgang vinden en leek het erop dat de ketting doorbroken werd. Gelukkig werd op het laatste nippertje een nieuwe gast gevonden. Administratief medewerkster bij Wellantcollege de Groenstrook Marianne Mosselman schoof achter de microfoon. Alleen heeft niemand dat gehoord, want door een technische storing was de uitzending zo’n 1½ uur gestoord. Daarom komt de Kudelstaartse maandag 8 juli op herhaling naar de studio en zal zij haar levensverhaal opnieuw vertellen.
Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Marianne, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Dit zal tevens de laatste uitzending zijn voor het zomerreces. De komende weken genieten Mylène, Edgar en Elbert van een welverdiende vakantie en zullen er herhalingen te beluisteren zijn. Op de eerste maandag in september start er weer een nieuw seizoen (het zevende!) met wekelijkse live uitzendingen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marianne Mosselman (eigen foto)

Gepubliceerd: 1 juli 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×