Niels van Buren inspireert bij Blikopener Radio

Hoe ga je om met tegenslag? Hoe kun je iets negatiefs ombuigen tot iets positiefs? Niels van Buren kreeg in 2010 de diagnose Multiple Sclerose (MS), zat niet bij de pakken neer en stond in 2016 op de top van de Mount Everest. Nu motiveert hij mensen om net als hij hun dromen te verwezenlijken. “Hopelijk heb ik een paar mensen kunnen inspireren om ook in beweging te komen. Dat hoeft niet per se door het beklimmen van de Mount Everest. Iedereen beklimt zijn eigen, spreekwoordelijke berg!”

Niels zet zich in voor Mission Summit. Deze stichting wil mensen bewegen, meer aandacht voor MS en geld inzamelen voor onderzoek naar de ziekte. En dat lukt aardig! Zo hebben de acties van Mission Summit rond de beklimming van de Kilimanjaro in 2011 ruim 35.000 euro opgeleverd.

Ook met zijn werk wil hij maatschappelijk een steentje bijdragen. Niels is commercieel directeur van Swink, een bureau dat bedrijven ondersteunt om online beter te presteren. De werknemers van Swink hebben allemaal autisme. Op deze manier helpt het bedrijf om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te krijgen.

Maandag 8 juli is Niels van 18 tot 19 uur te gast bij Blikopener Radio. Redenen genoeg om dan te luisteren naar Radio Aalsmeer!

Foto: Niels van Buren (eigen foto)

Gepubliceerd: 1 juli 2019 om 22:55 uur, geschreven door Lennart Bader

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×