Terugblik DownTown Ophelia bij DownTown Radio

Dennis, Rinus en Ilse blikken aanstaande zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur terug op het geslaagde evenement DownTown Ophelia. Het werd een feestje en de drie radiomakers waren er alle drie bij aanwezig in hun rollen als zanger, Radio Aalsmeer-medewerker, loterijpresentator, organisator en initiatiefneemster. Samen met een deelnemer blikken ze terug op 22 juni. En Dennis heeft vanuit het Glazen Huis een aantal verzoekjes mogen draaien en daar gaan ze ook naar luisteren.

DownTown Radio‘ wordt de komende zaterdagen tot en met DownTown Ophelia uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Gepubliceerd: 1 juli 2019 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×