Kinderen welkom bij 'Let’s Go'

Aanstaande vrijdag is de laatste Let’s Go bij Radio Aalsmeer voor de zomerstop. Programmamakers Jonas en Laurens gaan zeven weken van een heerlijke vakantie genieten. Maar vrijdag besteden ze eerst nog aandacht aan de Aalsmeerse Kinderraad die deze week bij elkaar kwam.

En omdat het de laatste uitzending voor de zomervakantie is, maken de jonge presentatoren er een feestje van. Heb je zin om naar de radiostudio te komen om te zien hoe je radio maakt? Of wil je iemand alvast een fijne vakantie toewensen? Je bent meer dan welkom om langs te komen aanstaande vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 1 juli 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×