Extra raadsvergadering over Schiphol

De recente uitspraken in Den Haag over de uitbreiding van Schiphol hebben nog al wat stof doen opwaaien in de regio. Ook in Aalsmeer. Daarom heeft Ronald Fransen (Groen Links), mede ondersteund door de fracties van AA, CDA, D66 en PvdA verzocht om een extra actualiteitendebat over de luchthaven Schiphol, de groei en hinder van het vliegverkeer.

Het debat vindt plaats op donderdag 11 juli en begint om 20.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.
De agenda bestaat alleen uit dit agendapunt. De vergaderstukken zijn hier te vinden. De extra vergadering kunt u donderdag live volgen via de website van de gemeente (of later terug kijken) via deze link.

Gepubliceerd: 8 juli 2019 om 7:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×