Afsluiting Waterwolftunnel en Amstelaquaduct

De provincie Noord-Holland voert van 11 tot en met 13 juli 2019 onderhoud uit aan het Amstelaquaduct (tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer). Het verkeer op de N201 wordt in de avond en nacht omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Afsluiting N201  Amstelaquaduct
De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van donderdagavond 11 juli 20.00 uur tot vrijdagochtend  12 juli 05.00 uur. Het verkeer tussen de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa).

Afsluiting N201 ter hoogte van de Waterwolftunnel
De Waterwolftunnel wordt van vrijdagavond 12 juli 19.00 uur tot zaterdagochtend 13 juli 06.00 uur afgesloten. Het verkeer op de N201 wordt tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer met gele borden omgeleid via de Fokkerweg (N232) en de N231 (en vice versa).

Werkzaamheden
Drie keer per jaar is het nodig om onderhoud uit te voeren aan het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel. Om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te borgen en de  werkzaamheden sneller uit te kunnen voeren is het noodzakelijk het aquaduct en de tunnel volledig af te sluiten. De werkzaamheden bestaan uit: het reinigen van de wanden en markeringen, controleren van de veiligheidsmiddelen en maaien van het gras. Ook wordt zwerfvuil verwijderd en wordt de riolering gecontroleerd. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen vinden de werkzaamheden in de avond en nacht plaats.

Meer informatie
Met vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 020 06 00 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.

Gepubliceerd: 8 juli 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×