Gratis winkelen na DownTown Ophelia

Dat een lootje kopen tijdens DownTown Ophelia vruchten afwerpt, kan de Aalsmeerse Dunja Jerkovic bevestigen. Zij won met haar op 22 juni gekochte lootje een minuut gratis winkelen. Afgelopen zaterdag mocht ze bij de Jumbo in de Ophelialaan haar boodschappenkarretje helemaal vol gooien met van alles en nog wat.

“Ik doe hier altijd mijn boodschappen, dus ik ken de winkel aardig goed,” vertelde de blije Dunja. “Mijn strategie was te beginnen bij de wasmiddelen en dan via het kattenvoer en de douchespullen naar het vlees en de wijn.” Ze kreeg hulp van een medewerkster uit de winkel die met het karretje achter aan haar liep. En haar plan was een succes, want met bijna € 300,- aan levensmiddelen verliet ze de supermarkt.

Bedrijfsleider Jelmer Hesseling verraste haar nog extra met een appeltaartje en een bos bloemen. “Volgend jaar kom ik zeker terug naar het mooie evenement en koop ik uiteraard weer lootjes.”

Foto: Arjen Vos

Gepubliceerd: 19 juli 2019 om 14:51 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×