Jesse Donker nieuwe trainer FC Aalsmeer

Jesse Donker, de oud-trainer van RKDES, is afgelopen dinsdag aangesteld als nieuwe trainer bij FC Aalsmeer. Donker volgt Cor van Garderen op die in mei bij de gedegradeerde tweede klasser ontslagen werd. Donker gaat proberen om komend seizoen de hoofdmacht weer op het spoor richting de eerste klasse te zetten.

Donker was niet de enige kandidaat voor het hoofdtrainerschap bij zaterdagselectie van de rood-groenen. Zo was ook Bart Loghies in beeld. Uiteindelijk koos de Technische Commissie voor Donker. Het hoofdbestuur gaf donderdagavond haar fiat aan de komst van de trainer uit IJsselstein.

“FC Aalsmeer meent hiermee een ambitieuze en motiverende trainer in huis gehaald te hebben die op en rond het veld het maximale uit de zaterdag-selectie zal weten te halen”, aldus het hoofdbestuur van de Aalsmeerse voetbalclub.

 

Foto: Donker tekent contract (FC Aalsmeer)

Gepubliceerd: 4 juli 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×