Kudelstaart getroffen door stroomstoring

Woensdagavond 10 juli om even voor half negen raakten diverse straten in Kudelstaart plotseling ‘overbevolkt’. Diverse mensen gingen de straat op om te vragen of de buren ook zonder stroom zaten. Onder andere de Herenweg, Mijnsherenweg, Bilderdammerweg, Geerland en Kudelstaartseweg zaten zonder stroom.

Liander meldde dat er in totaal 2292 klanten zonder stroom zaten. De verwachte eindtijd van de storing zou 22.30 uur zijn. Gelukkig was de monteur snel ter plaatse en sprongen alle apparaten om 21.15 uur weer aan. “Op dit moment is de oorzaak van de storing nog niet bekend”, aldus de woordvoerder van Liander.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 10 juli 2019 om 21:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×