Con Amore gaat weer van start en zoekt nieuwe zangers

“Een goed begin is het halve werk” en “Schouders er onder en gaan”, vele jaren waren dat startzinnen van een stukje over het wel en wee van het Aalsmeers mannenkoor Con Amore. Dit jaar is dat niet anders, maar toch komt er zo langzamerhand de vraag of het nog wel gaat, het groepje mannen wordt steeds kleiner. Met veertig man kun je best nog goed en lekker zingen, als de stemverhouding in het koor ten minste goed is. Helaas schort het daar nu nog wel eens aan.

Dus wat is het koor van plan? Con Amore start in oktober met een projectkoor. Tijdens de kerst wil Con Amore iets nieuws doen: Hear the Angels Sing, dat wil het koor met de kerst gaan zingen. “En er zijn vast wel mannen die willen en kunnen zingen, maar die zich niet voor een lange tijd willen vast aan een koor willen verbinden.
Dit is de gelegenheid, probeer het eens en na tien weken zit het er op en dan kun je gaan en staan waar je wilt of het is zo goed gegaan dat je blijft en daar hopen we natuurlijk op”, aldus Arie Koningen van het Aalsmeers Mannenkoor Con Amore.

Op maandag 2 september vanaf 19.30 uur worden de repetities weer opgestart in The Beach aan de Oosteinderweg. Inlichtingen: www.amkconamore.nl of Arie Koningen (0297-323847).

Foto: Con Amore (eigen foto)

Gepubliceerd: 26 augustus 2019 om 20:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×