'Door de Mangel' start 7e seizoen met Emilia Eigenhuis

Op 8 juli jl. was de Kudelstaartse Marianne Mosselman de laatste gast voor de zomervakantie. Zij is administratief medewerkster bij Wellantcollege de Groenstrook. Zij heeft gedurende de zomer lang nagedacht over een opvolger en dat is haar collega Emilia Eigenhuis geworden.

De 262e gast in de Aalsmeerse talkshow is docente Nederlands op de Aalsmeerse vmbo-school, maar heeft ook haar eigen educatieve bureau. Emilia werkt niet alleen op de Groenstrook, maar geeft ook al bijna 10 jaar NT2-les. Haar bedrijf Mila Educations richt zich met name op Poolse arbeidsmigranten. Ook geeft ze bijles Engels en Nederlands aan scholieren.

Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Emilia, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Emilia Eigenhuis (eigen foto)

Gepubliceerd: 30 augustus 2019 om 22:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×