‘Echt Esther’ met in de hoofdrol Bert van Duijn

De als ‘eindeloos grappig en lief’ omschreven Bert van Duijn is donderdag in de hoofdrol bij Esther Sparnaaij. Bert gaat afscheid nemen van het onderwijs om te gaan genieten van zijn pensioen. Hij is al meer dan 40 jaar getrouwd met Marja van Duijn, zij hebben drie heel leuke kinderen: Marieke, Robbert-Jan en Bart en ook twee kleindochters.

Zijn carrière in het onderwijs begon op de Brug (in Aalsmeer Oost) in 1977. Vanaf 1983 op de Graankorrel. In 2007 ging hij dit combineren met de Westplas MAVO. En in 2009 een andere basisschool: de Hoeksteen. Vanaf 2014 kon je hem alleen nog maar vinden op Wellantcollege MBO Aalsmeer en vanaf deze plek zwaaien collega’s en leerlingen hem 3 september uit. Daarom is hij 5 september tussen 19.00 en 20.00 live bij ‘Echt Esther’ op Radio Aalsmeer in een uur vol verrassingen en gasten. Heb je een leuke boodschap voor Bert? Stuur een mail naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Bert van Duin (eigen foto)

Gepubliceerd: 2 september 2019 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×