'Let’s Go' groeit door

Jarenlang was ‘Let’s Go’ te horen op de vrijdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur en bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Maar daar komt verandering in. Aanstaande vrijdag is de voorlopig laatste ‘Let’s Go’ oude stijl te beluisteren. De jonge presentatoren Jonas en Laurens verhuizen naar de woensdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur en gaan een nieuw jeugdprogramma maken voor kinderen tussen de tien en zestien jaar. Met daarin allerlei leuke onderwerpen en muziek voor de oudste basisschoolkinderen en leerlingen van de middelbare school.

Fotoshoot winnen
Maar het nieuwe programma heeft nog geen naam. Wie weet er een leuke naam? Tijdens de eerste uitzending op woensdag 18 september maken we de winnaar bekend en die krijgt een superleuke prijs. Namelijk een fotoshoot voor 2 personen op een echt Aalsmeerse plek, het Surfeiland. Niemand minder dan radio-dj en fotograaf Laurens van Laurens Niezen Fotografie gaat prachtige foto’s maken van de gelukkige winnaar. Hoe cool is dat!

Laatste ‘Let’s Go’
Vrijdag tijdens de laatste ‘oude’ uitzending besteden de dj’s aandacht aan de Feestweek Aalsmeer en dan met name de Rabo-kindermiddag die op woensdag plaatsvindt. Maar ook vertellen ze meer over alle leuke activiteiten die de komende tijd worden georganiseerd in Aalsmeer. Vergeet niet te luisteren om 18.00 uur en hoor dan ook meer informatie over de winactie van de fotoshoot.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Jonas en Laurens (foto: Radio Aalsmeer | Arjan Vos)

Gepubliceerd: 2 september 2019 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×