Live uitzending 'Tentdienst' en braderie

Op zaterdag 6 september zal Radio Aalsmeer live uitzenden vanaf het Molenplein tijdens de braderie in Aalsmeer Centrum. Tussen 10.00 en 17.00 uur zullen diverse programmamakers aanwezig zijn om een gevarieerde uitzending te verzorgen. Kom gerust even langs!

Tentdienst live op TV
Ieder jaar vindt op de zondag van de Aalsmeerse Feestweek de Tentdienst plaats. Een bijzonder event dat wordt georganiseerd door zes samenwerkende kerken, waar meer dan 1.400 gelovigen op af komen. Dit jaar wordt de dienst op zondag 7 september vanaf 10.00 uur ook live uitgezonden op het TV kanaal van Radio Aalsmeer. Via de radio doen Frans van der Wee en Adrie de Rooij verslag.

Foto: Aalsmeer Vandaag | Arjen Vos

Gepubliceerd: 2 september 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×