'Mark en Eric Show' live vanaf de Watertoren

Het team van ‘De Mark en Eric Show’ weten Aalsmeer elke keer weer te doen verbazen met hun ludieke acties. Op de oproep waar de volgende locatie-uitzending moest plaatsvinden, kwam veel respons: “Er is massaal gereageerd met de meest uiteenlopende locaties. De meeste stemmen kwamen binnen voor het unieke boegbeeld van Aalsmeer, de Watertoren. Dus…..WE GAAN HET DOEN!”, aldus het team van de radioshow.

Hoogtevrees
Het team, bestaande uit Mark, Eric, Kees en Joyce, heeft gezonde spanning. Één van hen gaf aan zelfs onwijze hoogtevrees te hebben… Nooit eerder werd er radio gemaakt vanaf de top van de Watertoren, maar aanstaande vrijdag zal de ‘Mark en Eric Show’ van 19.00 – 21.00 uur geschiedenis schrijven. Er is geen betere plek om de Aalsmeerse Feestweek te openen!

Primeur: ook op TV
Wil je erbij zijn? Dat kan! Op de Instagram-pagina ‘@markeneric’ worden gratis exclusieve tickets verloot om bij deze uitzending van hoog niveau aanwezig te zijn. Als primeur zal Radio Aalsmeer dit evenement ook live in beeld op televisie uitzenden, kijk naar kanaal 12 via Caiway of kijk mee via radioaalsmeer.nl/tv .

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Eric (l) en Mark (r) (foto: LNF | Laurens Niezen)

Gepubliceerd: 4 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×