Ondernemende internetfan bij ‘Blikopener Radio’

Als hem gevraagd wordt om kort te omschrijven wie hij is, dan luidt het antwoord: een ondernemende internetfan. De 32-jarige Bram Kanstein helpt ambitieuze bedrijven om ideeën te verkennen, ontwikkelen en laten groeien tot duurzame producten. Business Insider noemde Startup Stash, zijn inmiddels verkochte startpagina met 400 tools en resources voor start-ups, zelfs het beste product om een bedrijf te starten. Met deze startpagina heeft Bram al 800.000 ondernemers van over de hele wereld geholpen bij het opbouwen van hun start-up. Een fijne gast voor op maandagavond 9 september!

Afgelopen maandag, 2 september, hadden we ook twee heel fijne gasten: Nari en Shiro van Kotatsu. Samen geven ze Japanse les. Maar niet op een doorsnee manier! En het ontstond allemaal een beetje per ongeluk. Nieuwsgierig? Luister de uitzending terug.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Het team van 'Blikopener' (foto: Radio Aalsmeer | Arjen Vos)

Gepubliceerd: 5 september 2019 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×