Christiaan Jimmink in 'Door de Mangel' over bitcoins

Afgelopen maandag ging het zevende seizoen van start van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Presentatoren Mylène en Elbert ontvingen Emilia Eigenhuis als 262e gast. Zij is docente Nederlands op Wellantcollege de Groenstrook, maar heeft ook haar eigen educatieve bureau en geeft ook al bijna 10 jaar NT2-les. Haar bedrijf Mila Educations richt zich met name op Poolse arbeidsmigranten. Ook geeft ze bijles Engels en Nederlands aan scholieren. Daarnaast bouwt de half Poolse samen met haar man een vakantiehuis in haar tweede vaderland. Zij noemde zichzelf direct, optimistisch en een talenfreak.

Uiteraard heeft Emilia ook weer een nieuwe schakel aan de ketting gevoegd. Komende maandag zal Christiaan Jimmink aanschuiven in de studio. Hij werkt bij Bitcoin Meester, het bedrijf van haar man, dat ook een van de sponsoren is van de feestweek. Wil je weten hoe dat nu zit met die bitcoins? Luister dan maandag vanaf 19.00 uur naar ‘Door de Mangel’.

Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Christiaan, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elbert, Mylène en Edgar (vlnr) (foto: Radio Aalsmeer | Arjen Vos)

Gepubliceerd: 6 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×