Nieuw op Radio Aalsmeer: ’Nashville Country Radio’

Neem een flinke dosis Country muziek (in de breedste zin van het woord), voeg daar een snufje Americana, Bluegrass, Blues of folk aan toe en je krijgt Nashville Country Radio. Twee uur lang presenteert Astrid van der Kaay lekkere muziek waarvan de hoofdmoot countrymuziek blijft. Of het nu de hits van vroeger of van nu zijn, van bekende of minder bekende artiesten uit binnen of buitenland, het komt allemaal voorbij.

Daarnaast is er iedere week de Country Spiegelplaat, waarbij een andere uitvoering van een origineel countrynummer wordt gedraaid. Ook is er het Spotlight Album, waarvan ieder uur twee nummers worden gedraaid. Verzoekjes aanvragen kan natuurlijk ook.

‘Nashville Country Radio’ wordt iedere dinsdag uitgezonden tussen 18.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 augustus 2019 om 7:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×