Weekmarkt tijdens Feestweek traditioneel op Raadhuisplein

De weekmarkt van Aalsmeer wordt op dinsdag 10 september in verband met de feestweek weer verplaatst van het Praamplein naar het Raadhuisplein. Deze verplaatsing is sinds de weekmarkt in 2014 op het Praamplein wordt gehouden een traditie.

De gemeente Aalsmeer vindt het van belang dat bewoners hun inkopen op de weekmarkt kunnen blijven doen terwijl de feestweek in volle gang is. Vanwege de feesttent op het Praamplein worden de marktkramen daarom voor één dag op het Raadhuisplein opgesteld. 

Op het Raadhuisplein geldt op dinsdag 10 september een (gedeeltelijk) parkeerverbod met wegsleepregeling. Het verbod wordt op het plein vanaf vier weken voor ingang al duidelijk aangegeven met borden.

Foto: Arjen Vos

Gepubliceerd: 6 augustus 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×