Aalsmeerders sjoelen interland in Frankrijk

Afgelopen zaterdag mochten vier sjoelers van Sjoelclub Aalsmeer ons land vertegenwoordigen tijdens een heuse interland tussen Duitsland, Frankrijk en Nederland. In Lampertheim, vlakbij Straatsburg in Frankrijk deden de sjoelers nog eens dunnetjes over wat de Nederlandse voetballers een dag eerder ook al deden. Met een gemiddelde van 134 punten was de voorsprong op Duitsland 6 punten (128). Frankrijk kwam tot 115 gemiddeld. De beker was dus voor Oranje en ook voor iedereen een individuele medaille.

Aalsmeerder Patrick Haring werd 4e over all. Daarnaast deden Nederlands kampioene Petra Houweling, zus Elisa de Jong-Houweling en moeder Marry Verhoeven mee namens Sjoelclub Aalsmeer.

Foto: Ruben Koedam

Gepubliceerd: 11 september 2019 om 7:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×