Dag van de Mantelzorg op 10 november

Rondom 10 november, de Dag van de Mantelzorg, organiseert Mantelzorg & Meer allerlei culinaire, creatieve en sportieve activiteiten voor mantelzorgers uit de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer en Uithoorn.

De mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg & Meer ontvangen automatisch een uitnodiging. Bent u mantelzorger en staat u nog niet ingeschreven, meld u dan snel aan. Dan ontvangt u een uitnodiging. Daarnaast ontvangt u informatie die voor u als mantelzorger van belang kan zijn.

Mantelzorg & Meer ondersteunt mantelzorgers met vragen over het zorgen, financiën, wonen en het werk. Daarnaast biedt de organisatie familiegesprekken, cursussen, gespreksgroepen, informatiebijeenkomsten en inzet van een vrijwilliger om de zorg tijdelijk over te dragen. De meeste diensten zijn kosteloos.

Aanmelden kan op www.mantelzorgenmeer.nl. Meer informatie: 020 333 53 53 of via info@mantelzorgenmeer.nl

 

Gepubliceerd: 5 september 2019 om 22:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×