Fractievoorzitters en college B&W op retraite

Vorige week hebben de fractievoorzitters van de gemeenteraad en de leden van het college van B&W in een tweedaagse bijeenkomst aan de kust van Noordwijk even afstand genomen van de hectiek van alledag. Tijdens deze retraite blikten de gemeentebestuurders terug op de samenwerking van de afgelopen anderhalf jaar en bespraken zij wat er in de toekomstige samenwerking nog beter kan.

Met het opstellen van een raadsprogramma na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 en de vorming van een college met raadsbrede steun volgt het gemeentebestuur van Aalsmeer een nieuwe koers. De samenwerking in de nieuwe verhoudingen stond centraal in de informele bijeenkomst in Noordwijk.

In goede en open sfeer werd een aantal onderwerpen gedeeld die de komende periode gezamenlijk uitgewerkt worden, zoals de samenwerking tussen raad en college en de toekomst van de gemeentelijke dienstverlening door de gemeente Amstelveen. Naast de inhoudelijke reflecties bood het programma ook ruimte voor gezelligheid en persoonlijk contact.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 5 september 2019 om 21:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×