'Door de Mangel' ontvangt kapster Melissa Horjus

De 263e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ was Christiaan Jimmink. De in het Noord-Hollandse Neck geboren Aalsmeerder is marketingmanager bij Bitcoin Meester. Hij legde uit wat bitcoins zijn en waarom hij zo gelooft in de toekomst van dit ‘betaalmiddel’.

Jimmink noemde zichzelf spontaan, hardleers en een bijter. Hij is ruim een jaar geleden in het huwelijk getreden met zijn 16 jaar oudere vrouw. “Ik heb haar op mijn knieën ten huwelijk gevraagd tijdens haar 40ste verjaardagsfeestje”, aldus de voormalige horecamedewerker.

Natuurlijk heeft Christiaan ook weer een nieuwe gast bereid gevonden naar de studio te komen. Komende maandag zal Melissa Horjus aanschuiven in de studio. Zij is kapster bij Hairstudio Shine. Christiaan is daar een vaste klant en wil graag van haar weten of zij wel eens ‘zo maar’ een tondeuse in de haardos van een klant heeft gezet. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je maandag vanaf 19.00 uur.

Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Melissa, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 9 september 2019 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×