Innovaties in de (dance)muziek industrie bij Blikopener Radio

Sebastien Lintz is een echte innovator binnen de (dance)muziek industrie. Hij werkt als director bij Revealed Recordings, het platenlabel van DJ Hardwell. Ook is hij digital director bij Sorted Management, dat naast Hardwell ook de artiesten Mike Williams en Zonderling vertegenwoordigt. En tenslotte startte hij 2 jaar geleden ook nog een eigen social media bureau. De uitgelezen persoon dus om mee te praten over de nieuwe ontwikkelingen in zijn vakgebied, in een branche die vaak voorop loopt op het gebied van digitale innovaties.

Maandag 16 september is Sebastien tussen 18.00 en 19.00 uur te gast bij Blikopener Radio. In de bomvolle uitzending verder columns van Samira Salman van Eventgoodies.nl en Dimitry Vleugel van Androidworld.nl. In de Week van Wilg bespreekt Esther Gons wat haar is opgevallen de afgelopen week op tech gebied. Genoeg redenen om te luisteren!

Gepubliceerd: 9 september 2019 om 22:57 uur, geschreven door Lennart Bader

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×