Pramenrace ook live op TV bij Radio Aalsmeer

Vorige week was het al een bijzonder drukke week bij Radio Aalsmeer, met als letterlijk hoogtepunt de eerste live radio- en televisie uitzending vanaf de Watertoren! De programmamakers van ‘De Mark en Eric Show’ konden op vele positieve reacties rekenen. Ook was er de live uitzending vanaf de braderie in het centrum, en werd de tentdienst van de Feestweek voor het eerst ook op TV uitgezonden. Ook komende zaterdag zal weer op een bijzondere manier verslag worden gedaan van de Race der Races: de Aalsmeerse Pramenrace!

Pramenrace in beeld en geluid
Dit jaar zal de Pramenrace voor het eerst ook live op TV en radioaalsmeer.nl/tv te bekijken zijn. Vanaf de varende studio zal met meerdere reporters een uitgebreid sfeerverslag worden gemaakt van dit unieke evenement. Op de studioboot worden ook camera’s geplaatst, zodat ook live kan worden meegekeken. De uitzending is zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.

Een leuke mix van lokaal nieuws, een uitgebreide agenda, het weerbericht, live beelden vanaf de poel, (nostalgische) foto’s en zaterdag dus ook de Pramenrace, het komt allemaal voorbij op TV. Te bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv.

Foto: Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 9 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×