‘DownTown Radio’ blikt terug op galafeest

Na maanden weg te zijn geweest, is er zaterdag om 14.00 uur weer een uurtje DownTown Radio. Een programma over, voor en soms ook door mensen met een verstandelijke beperking dat iedere derde zaterdag van de maand wordt uitgezonden op de zaterdagmiddag. Rinus van Itterzon en Ilse Zethof blikken terug op het galafeest van Stichting Dag van je Leven dat tijdens Feestweek Aalsmeer georganiseerd werd in de feesttent. Ze bellen met hun mede-presentator Dennis Wijnhout die van zijn vakantie geniet in de Ardennen. Hij was één van de artiesten die op het podium mocht staan tijdens dit bijzondere feest en blikt er graag op terug.

Verder is zaterdag Erik Eijsbouts te gast. Hij woont in Ons Tweede Thuis-woonvoorziening De Spil in Kudelstaart en komt vertellen over zijn werk, hobby’s en nog veel meer. Ook heeft deze enthousiaste man een leuke muziek top 3 uitgezocht. Zaterdagmiddag live tussen 14.00 en 15.00 uur.

DownTown Radio‘ wordt regelmatig op zaterdag uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 16 september 2019 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×