Digitale doorloop Kunstroute in ‘That’s Life’

Donderdag 19 september is That’s life voor deze keer op de 3e donderdag van de maand. Het wordt een virtuele loop door de Kunstroute. Als eerste te gast Ulla Eurich, voorzitter van de Kunstroute groep van het KCA. Zij vertelt wat de 22e Kunstroute allemaal gaat brengen het aankomend weekend. Daarna Karin Eveleens die dit jaar kunstenaar Huib van den Broek en Stefan Postol als exposanten heeft, en Huib meeneemt naar de studio.

Het tweede uur beginnen de presentatoren met een vaste gast en ook KCA locatie Het Oude Raadhuis waar vorige week weer een nieuwe expositie is geopend: de Nederlandse vereniging van Zeeschilders. Het tweede uur wordt afgesloten met Tries Smilde die met haar keramiekatelier prachtig werk maakt, maar ook hele leuke workshops geeft. Presentatie en muziekkeuze door Jenny Piet en Wilbert Streng, de techniek wordt verzorgd door Frans van der Wee.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 16 september 2019 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×