Eerste activiteit Jongeren Stichting SAM groot succes

Afgelopen zaterdag 14 september was het zo ver: de eerste activiteit van Jongeren Stichting SAM ging van start. Samen met de mensen van Ons Tweede Thuis werd er vanuit de tuin van Zorgcentrum Aelsmeer gekeken naar de pramenrace. Compleet met een lunch, tussendoortjes en drinken, allen gesponsord door een fabriek uit Rijsenhout, zagen ruim 40 gasten en hun begeleiders de pramen voorbij varen. Het was een ontzettend gezellige middag en zeker voor herhaling vatbaar!

Mocht u op de hoogte willen blijven van de komende activiteiten van Jongeren Stichting SAM kunt u hen volgen op de Facebookpagina. Ben jij tussen de 15 en 30 jaar oud en lijkt het je leuk om eens per maand een activiteit te organiseren voor ouderen of mensen met een beperking? Je bent van harte welkom om vrijwilliger te worden bij Jongeren Stichting SAM! Om je op te geven kan je mailen naar jongerenstichtingsam@gmail.com.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 16 september 2019 om 23:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×