Herlof Schurmann in ‘Blikopener Radio’

Hij werkt als zelfstandig ontwerper en werkt voor grote namen. Herlof Schurmann ontwerpt onder andere catalogi en affiches. Ook is hij bezig met duurzame projecten, zoals schoon autorijden. Genoeg om over te praten in de 33e aflevering van Blikopener Radio op maandagavond 23 september!

“Toen ik zestien was, kreeg mijn zus een vriendje. Hij was DJ en had draaitafels. Ik mocht bij hem langskomen en kijken hoe dat ging. Toen draaide ik zelf nog trance en echt afschuwelijke muziek. Ik had eigenlijk niet echt smaak. Hij liet me Franse house en Daft Punk luisteren en er ging een wereld voor me open.” Sebastien Linz, innovator in de dance-industrie, werkt onder ander voor Hardwell en nam ons mee in deze dynamische wereld. Nieuwsgierig naar het hele verhaal? Je luistert de uitzending van maandag 16 september terug op www.radioaalsmeer.nl/gemist.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 september 2019 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×