Jeffrey Hausel de man van grappige acties in ‘Door de Mangel’

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontving afgelopen maandag de 264e gast. Kapster Melissa Horjus is geboren in Amsterdam en werkt in de kapperszaken van haar moeder in Aalsmeer en Amstelveen. Zij noemde zichzelf zorgzaam, eerlijk en naïef. “Als je bij mij op visite komt, wordt je helemaal in de watten gelegd”. Als voorwerp nam Horjus het knuffeldier mee van haar 4-jarige zoontje. “Als hij verdrietig is, vindt hij daar zijn troost”. De kapster vertelde heel eerlijk regelmatig met chocolade te ontbijten. Daar krijgt zij energie van.

Natuurlijk heeft Melissa ook weer een nieuwe gast gevonden. Maandag 23 september Jeffrey Hausel plaatsnemen achter de microfoon bij presentatoren Mylène en Elbert Huijts. “Iedereen in Aalsmeer moet Jeffrey kennen vanwege zijn vele grappige acties. Maar hij staat ook altijd voor iedereen klaar. Welke grappige acties Jeffrey allemaal meemaakt, hoor je maandag vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Jeffrey, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jeffrey Hausel (eigen foto)

Gepubliceerd: 19 september 2019 om 21:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×