Nieuw jeugdprogramma heet 'Young Ones'

Sinds vorige week woensdag is Radio Aalsmeer een jeugdprogramma rijker; ‘Young Ones’. Programmamakers Laurens Niezen, Jonas Ponsen en Ilse Zethof zochten een naam voor het programma en de 12-jarige Evi Kweekel uit Kudelstaart kwam met deze originele naam. Zij heeft een fotoshoot gewonnen bij Laurens Niezen Fotografie voor haar en een vriendin.

Iedere woensdag wordt ‘Young Ones’ uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur en behandelt allerlei onderwerpen voor jeugdige luisteraars tussen de 10 en 18 jaar. Heb jij een idee voor een onderwerp, wil je een keer naar de studio komen (alleen, met de klas of vrienden) of heb je een verzoeknummer? Laat het dan weten via youngones@radioaalsmeer.nl. De laatste informatie over het jeugdprogramma is ook te vinden op Instagram youngones_radio en op Facebook via @youngOnesradioaalsmeer.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 23 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×