Illusionisten Roy en Justin in zonnetje gezet

Deze week ontving wethouder Wilma Alink, Roy en Justin Huiskens om ze te feliciteren met het behalen van het Nederlands kampioenschap illusionisme. De jonge Aalsmeerse illusionisten mogen nu volgend jaar meedoen met de Europese kampioenschappen in Barcelona.

Roy en Justin werden verrast met het bezoek aan de wethouder. Hun familieleden broer Dylan, vader, moeder en oma die actief meewerken achter te schermen, hadden dit voor hen georganiseerd en kwamen mee. Wethouder Wilma Alink: “Wat Roy en Justin doen vergelijk ik met topsport. Het vraagt fysiek en mentaal een enorme inspanning. Wat zij doen is heel knap en ben erg trots op ze”.

Al sinds jonge leeftijd zijn de jongens bezig met illusionisme. In Aalsmeer zijn ze vooral bekend bij de jeugd. Ze verschijnen op kinderpartijtjes en doen optredens op scholen en evenementen. En inmiddels ook buiten Aalsmeer. Nu ze Nederlands kampioen zijn krijgen ze ook landelijk aandacht in de media. De komende tijd zijn ze vooral druk bezig met de voorbereidingen voor het Europees kampioenschap in 2020.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 13 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×