Knotsgekke circus revue in de maak

Kudelstaart en Aalsmeer heeft er 2 jaar op moeten wachten maar dit najaar kan niemand er meer omheen: Er komt weer een revue! De toneelvereniging Kudelstaart heeft de afgelopen 2 jaar nodig gehad om voorbereidingen te treffen voor het komende spektakel. De repetities zijn al in volle gang. Misschien heeft u er zelfs al iets van mee gekregen aangezien er woensdag 4 september filmopnames waren bij het surfeiland.

“Hooggeëerd Publiek!” wordt echt een “revue 2.0” waarbij het publiek onder andere getrakteerd wordt op komische sketches, ontroerende liedjes en swingende dansacts,  maar ook technische film-hoogstandjes. Tevens zal er als klapstuk een spectaculaire verrassing zijn van een professionele partij, maar daarover komende weken zeker meer.

Hoe u aan entreekaarten kunt komen en per wanneer deze te verkrijgen zijn, dat zal binnenkort bekend
worden gemaakt. Voor nu is het van groot belang dat u vrijdag 15 november in uw agenda reserveert voor de Grande Opening van dit doldwaze circusavontuur, dan wel een van de andere data (vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 of zaterdag 30 november). In totaal zal de revue 7 keer worden opgevoerd.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 2 september 2019 om 23:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×